

## NH Nonprofit Conference & Expo May 15, 2025

## Agenda

8:15 - 9:00	Registration, continental breakfast, networking, visit exhibitors (45 min)
9:00 - 9:30	Welcome, opening remarks, and transition to workshop (30 min)
9:30 - 10:45	Workshop Session 1 (75 min)
10:45 - 11:15	Break, visit exhibitors, and transition to workshop (30 min)
11:15 -12:30	Workshop Session 2 (75 min)
12:30 - 1:30	Lunch break, visit exhibitors, and transition to workshop (60 min)
1:30 - 2:45	Workshop Session 3 (75 min)
2:45 - 3:00	Break, visit exhibitors, submit Passport for drawing, and transition to workshop (15 min)
3:00 - 4:15	Workshop Session 4 (75 min)
4:15	Conference Concludes